Ha minden jól megy, sikerül beindítanunk az üzletet nem "csak" az egyéni vásárlók felé, hanem szállodák, éttermek, borászatok felé is:
Holnapra rendelt a Szent Kristóf Pincészet nagyobb mennyiségű sajtot, amit ma fogok csak tudni megcsinálni a Kométa rendelése miatt, ők 24 darabot rendeltek.
Október 22-én, szombaton 10 és 14 óra között a zamárdi Hotel Wellamarin-ban tartanak Gourmet sajthétvégét, amire minket is invitáltak eladni, kínálni, bemutatni a sajtokat, mesélni a készítéséről.
Október 28-án pedig a siófoki Mala Garden Étteremben lesz borvacsora, ahol az ételek között megtalálható a mi tarkaborsos kecskesajtunk is.
Az ősz a borok, a finom ételek és a gasztronómiai rendezvények évszaka, csak sajnos ilyenkor van egyre kevesebb sajtunk, de igyekszünk minden igényt kielégíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése